Jenom úplní debilové si mohou přát válku mezi Amerikou a Ruskem!

Studená válka USA viz Rusko pokračujeKdyž říkám úplní debilové, tak to myslím doslova a je úplně jedno, jestli ti jedinci, nebo organizované skupiny fandí zrovna Rusku, nebo Americe!

Každý, kdo si myslí, že by jedna strana měla napadnout tu druhou, každý kdo volá po vyhlazení Ameriky, nebo Ruska, každý, kdo si myslí, že se bude jen dívat, jak se dvě největší vojenské mocnosti světa mezi sebou perou a myslí si, že může zůstat nedotčený bokem, je prostě naprosto vypatlaný debil! [...]

Lidé volající po vyhlazení celých národů, nebo názorových skupin jsou duševní trosky, které patří do svěrací kazajky a pokud už nejsou za zdmi blázinců, rozhodně nepatří do politiky! Nelze přece prostě jenom tak odsoudit celý národ jen za to, co páchají někteří jeho politici, nebo jedinci! Spousta dobrých a laskavých lidí žije nejen v naší zemi, ale také v Rusku, v Americe, v Číně, nebo třeba v Sýrii! Ne každý Američan je zodpovědný za napalmové útoky ve Vietnamu, nebo jadernou zkázu rozpoutanou v Nagasaki a v Hirošimě, ne každý Rus je zodpovědný za srpnovou invazi vojsk Varšavské smlouvy do Československa v srpnu 1968, ne každý Syřan je zodpovědný za pumové atentáty v Evropě atd…atd…atd!

Poslední dobou se mezi lidmi na ulicích a na internetu šíří jako lavina volání po jednoduchých řešeních typu zabijte všechny Rusáky, pošlete rakety na Washington, vystřílejte všechny muslimy do jednoho, nebo na ně rovnou hoďte atomovky, Hitler měl mít víc času, aby zabil více Židů atd. Úplně mě mrazí, když slyším, jak lidé okolo mě mluví, a když si uvědomím, kam to všechno spěje! Svět jako, kdyby se zbláznil, kolo dějin se začalo se otáčet zpět a zaseklo se ve třicátých letech minulého století! Atmosféra ve světě čím dál více připomíná situaci před druhou světovou a pořád víc lidí o další velké válce už nejen uvažuje, ale mluví o ní jako o jasném faktu a jen se dohaduje, za jak dlouho asi začne!

Jestli si lidé včas neuvědomí, že musí přestat poslouchat debily trpící napoleonským komplexem a pocitem vlastní nezranitelnosti ala madam Clintonová, která klidně mluví o preventivních jaderných úderech, vyhlášeních války, zničení celých zemí (Íránu), nebo vyhlašování bezletových zón v suverénních zemích bez souhlasu jejich oficiálních vlád nenastane nakonec nic menšího, než konec světa, protože jeden debil v čele takové velmoci, jako je USA, může nakonec rozpoutat válečnou apokalypsu, která nemůže mít žádného vítěze!

Se změnou myšlení je však nutné začít zdola, je třeba ukřičet a přehlasovat válečné štváče, dát vyniknout hlasu rozumu a míru, vyburcovat se z letargie a začít říkat své názory nahlas, chodit je projevovat na manifestace a vyjádřit je hlasováním ve svobodných volbách! Nelze jenom tak mlčet a nechat pár vypatlaných řvoucích debilů zavléct svět do války a zkázy! Jestli to lidem po tom všem, co se ve světě posledních pár let děje pořád ještě nedochází, tak asi nakonec bude jen dobře, když lidský druh zmizí z povrchu země a uvolní místo jiným!

Autor: Ladislav Kašuka

Společnost, Války a konflikty, Ze světa, , , , , , , , , , ,
Přidejte komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *


Můžete používat následující HTML značky: <a href=""> <em> <i> <strong> <b> <blockquote> <cite> <code> <strike> <br>

* Vkládaný komentář se musí vztahovat k danému článku. Komentáře obsahující SPAM nebo nesouvisející obsah budou smazány.