Budeme opravdu čekat, až začnou umírat naši přátelé a děti?!

Imigrační krize v Evropě, hrozí nám nebezpečí ze strany muslimů a Islámu?Během několika příštích let, se může stát z Evropy válečná zóna připomínající Libyi, nebo Afghánistán! Libyjské a syrské zdroje varují, že mezi každou stovkou imigrantů mířících do Evropy, mohou být až dva členové Islámského státu!

Pokud je tento střízlivý, při zemi se držící odhad od lidí, znajících tuto problematiku na vlastní kůži pravda, dostane se s každým milionem muslimů do Evropy okolo 20 000 bojovníků IS, kteří budou čekat na povel od svého vůdce, aby mohli začít zabíjet nás a naše ženy a děti! [...]

Než však ten povel přijde, budou tyto spící buňky mezitím verbovat nové bojovníky mezi těmi přistěhovalci, kterým se nepovede žít v Evropě tak, jak si vysnili a kteří si budou chtít své zklamání a svou frustraci vybít na těch, kteří jim nedokázali poskytnout takový blahobyt, kvůli kterému sem přišli!

Celý tento exodus není žádná náhoda, vzpomeňme si na Lisabonskou smlouvu stvořenou Evropskou unií, která předpokládá, že do Evropy se přesune jako nová levná pracovní síla do roku 2030 okolo 50 000 000 přistěhovalců převážně z islámských zemí, kteří mají vyřešit stárnutí a vymírání evropské populace! Spočítejte si sami, kolik z nich bude příslušníkem nějaké extremistické islámské organizace!

Tento plán však nekulhá na jednu nohu, ale rovnou na obě! Místo, aby přistěhovalci pracovali na stárnoucí evropské důchodce a omladili populaci, spíše Evropany nakonec zotročí a časem úplně nahradí! Může se totiž stát, že pokud tomu co se právě děje včas neučiníme přítrž, budou ti šťastnější z nás rádi, že je nechají vůbec naživu, když budou ochotní konvertovat na islám.

Bude záležet jen na nás, jestli se dokážeme postavit diktátu z EU a z USA a zvolíme si do čela země včas politiky, kteří uzavřou hranice a vyváží naší zemi z obou výše zmíněných organizací, nebo nakonec budeme bojovat o přežití našich blízkých v ulicích nedávno ještě našich měst a vesnic!

Naší nadějí je spojit síly s Ruskem, tedy se zemí usilující o stabilizaci Sýrie a celého arabského regionu a také o skutečnou porážku Islámského státu v místě jeho vzniku! Pokud to Ruskem iniciovaná mezinárodní koalice dokáže, pominou důvody k exodu a teroristé se nebudou moci tvářit jako uprchlíci prosící o pomoc a utíkající z válečné zóny! Je načase tento plán podpořit a konečně poslat naši armádu bojovat za správnou věc a ne za finanční zájmy cizáků!

Aby, bylo jasno, nejsem proti normálnímu přijímání lidí z jiných světových regionů v naší zemi, pokud to budou lidé, kteří k nám přijdou pracovat a žít podle našich zvyklostí a zákonů a nebude jich tolik, aby zničili naši kulturu a ekonomiku! Taková normální nikým nefinancovaná a záměrně nevyvolaná migrace ve světě přece probíhá odjakživa!

Již jsem o tomto tématu napsal několik článků a nechci se opakovat, proto se k tomuto tématu na nějakou dobu odmlčím a budu doufat, že lidé včas pochopí, že tentokrát nám jde všem opravdu o život a že ten boj o přežití, který možná v nepříliš dlouhém časovém horizontu nastane, se nebude odehrávat někde daleko v Africe, nebo v Asii, ale v ulicích velkých evropských měst, pak v ulicích Prahy a nakonec i v té nejmenší Horní – Dolní!

Autor: Ladislav Kašuka

Společnost, Války a konflikty, Ze světa, , , , , , , , , ,
Přidejte komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *


Můžete používat následující HTML značky: <a href=""> <em> <i> <strong> <b> <blockquote> <cite> <code> <strike> <br>

* Vkládaný komentář se musí vztahovat k danému článku. Komentáře obsahující SPAM nebo nesouvisející obsah budou smazány.