Džihádského prezidenta – zákaz vánočních stromků na školách – ranní hulákání z mešit – NECHCI – NECHCI – NECHCI …!!!

Imigranti z Afrických zemí ohrožují EvropuKaždičký den vylézá na povrch více pravdy o tom, co se na nás vlastně chystá a je to opravdu špína a hnus dámy a pánové!!!

Naše zrádná zaprodanecká vláda uklidňuje lidi tím, že v příštích dvou letech přijme Česká republika necelé 2000 přistěhovalců, které si bude prý sama vybírat, jenže skoro nikde se nedočtete, kolik bude těch, co ČR „nepřijme“ a co s nimi budeme dělat! [...]

Věc se má totiž tak, že takového nelegálního přistěhovalce naše policie, nebo armáda nemůže jenom tak otočit a vyhnat zpět tam, odkud tento nelegál přišel! Oni k nám totiž nelezou přímo ze své domoviny, ale z jiných evropských zemí, které již většinou také nelegálně přešli. Je tudíž jasné, že ta země rozhodně nebude přijímat tyto po většinou problémově a agresivně se chovající (i sami mezi sebou se vraždící) imigranty od našich celníků s úsměvem a s otevřenou náručí!

V praxi to znamená, že i tyto nelegální, nevybrané „kolonizátory“ Evropy bude muset naše země, (pokud je odchytí až na našem území) aspoň na čas přijmout, ubytovat, nakrmit, ohlídat a pak si lámat hlavu co s nimi a jak je dopravit (samozřejmě na naše náklady) zpět tam, odkud přišli. Věřte však tomu, že se jim nebude chtít, budou dělat problémy a v krajním případě může dojít až k obětem na životech občanů naší země!

To však není jediný podraz od naší „skvělé a vlastenecké“ vlády! Oni totiž ti přistěhovalci, které přijmeme, mají mít volební právo! Tak se nakonec můžeme dočkat za dvacet – třicet let toho, že budeme mít za prezidenta Abdulláha a za ministerského předsedu Ahmeda a ti budou společně ruku v ruce prosazovat v naší (zatím) České republice islámské právo šaría a jiné barbarské ohavnosti místo civilizovaného občanského práva!

Daleko dříve se však můžeme dočkat zakazování vánočních stromků na školách a na náměstích (jako ve Francii a dalších imigranty zaplavených zemích) a potlačování dalších našich národních svátků a zvyklostí, protože budou urážet náboženské cítění islámských zakuklenců!

V závěru to všechno může skončit vlnou takového násilí a vraždění „nepřizpůsobivých“ ateistů a křesťanů ze strany zapálených islamistů, že zůstanou jen tři varianty jak přežít … bojovat … utéct … nebo konvertovat!

Některé naše politiky si v turbanech představit umím, jiné vidím v takové situaci spíše daleko za mořem opalující si šunky někde v Kalifornii. Věřím však, že by se našlo také dost „obyčejných“ odvážných lidí, kteří by chtěli bránit svou zem. Když to nepůjde jinak možná, že někteří z nás budou muset znovu dojít „z Buzuluku až do Prahy“!

Autor: Ladislav Kašuka

Společnost, Z domova, , , , ,

Vaše komentáře:

  1. Mira napsal:

    A ja tohle vsechno co nechcete zase CHCI!CHCI!!.CHCI!!!

  2. Dan napsal:

    tak Míro máš tu skvělou výsadu sbalit si svých pět švestek a jít žít tam, kde to mají. (tak prostě táhni pryč)

Přidejte komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *


Můžete používat následující HTML značky: <a href=""> <em> <i> <strong> <b> <blockquote> <cite> <code> <strike> <br>

* Vkládaný komentář se musí vztahovat k danému článku. Komentáře obsahující SPAM nebo nesouvisející obsah budou smazány.