Masová výstavba mešit v Evropě i v Rusku. Islamizace + Video

Výstavba mešit v evropě - Islám na vzestupuV Evropě se plným proudem staví islámské mešity. Od Belgie do Řecka, ze Španělska po Německo se v roce 2013 očekává realizace rekordního počtu islámských kultovních zařízení.

Jedna z největších mešit v Evropě se plánuje vybudovat vedle Irska (10 km severně od Dublinu v Klongrifine), také v Moskvě v rajóně Mitino. Belgie brzy začne výstavbu mega-mešity v Lutychu – třetím největším městě v zemi [...]

Největší mešita ve Valonsku bude vybudováno na ploše 11.000 m2, a kromě hlavní budovy s kapacitou 1 tisíce věřících, zde bude například: knihovna, kavárna a několik obchodů. Výzvy k modlitbám budou zaznívat z 18 metrů vysokého minaretu. Protestní pochod proti stavbě mešity, která byla plánována na 30. března, starosta Lutychu zakázal.

V německém Hamburku bývalý Kafarnaumský kostel přeměňují na mešitu. V jižní části německé politiky Mnichov vybrat místo k vybudování obří islámské mešity.

Stavbu obří mešity pro 22 000 věřících a čtyř ubytoven pro muslimy s kapacitou 10 000 lidí povolily v pátek 17.8. 2012 ruské úřady v Moskvě.

Islamizace Ruska

Součástí muslimského areálu, nového ruského islámského kulturního centra, největšího v celé Evropě, bude i parkoviště pro 3.000 automobilů a tržnice s rozlohou 5.000 m2 čtverečních, kde se budou poutníkům prodávat předměty s muslimskými tématy, knihy, obrazy ap.

Muslimské ´město´ v Moskvě by mělo ročně navštívit až dva miliony poutníků.

Islamizace postupuje

V Evropě dnes žije na pětapadesát milionů muslimů. Ke svému náboženskému vyžití používají tisíce mešit. Muslimské objekty jsou přitom navštěvovanější než křesťanské kostely.

Uvádí se, že v každém významnějším městě existuje plán na mešitu, jež má svou velikostí zahanbit největší městský křesťanský chrám. Má to být jasný signál, kdo je ve městě pánem – napsal před nedávnem nizozemský poslanec Geert Wilders. Politik – člen sněmovny reprezentantů, dolní sněmovny holandského parlamentu – je znám díky svým názorům na omezení imigrace a to především z těch států, které nejsou členy tzv. Západního světa. (Wikipedie)

Mnohá velká města jsou už teď ze čtvrtiny muslimská: například Amsterdam, Marseille nebo švédské Malmö. V jiných tvoří muslimové většinu obyvatel mladších osmnácti let. Paříž je obklíčena prstencem muslimských předměstí. Mohammed je v mnoha městech nejpopulárnějším chlapeckým jménem, dodává autor. (kzamysleni.estranky.cz)

Zdroj: irucz.ru

Ze světa, , , ,

Vaše komentáře:

  1. lojzo napsal:

    Fašismus nastupoval také pomalu a nenápadně a to nebylo v Evropě tolik fašistů,jako je dnes v Evropě muslimů!To si evropští politici myslí že takovou masu zvládnou!?Již dnes mají muslimové zbraně i výbušniny a když sdělí dětem že se dostanou do nebe,zajisté mají pochodující a rozsévající vražednou zbraň!Dopadneme stejně jako Francie nebo Anglie,kdy se bude policie bát jít do jejich čtvrtí!?Asi ano neboť již dnes nechtějí policisté zasahovat proti cikánům nebo Asiatům,neboť jsou potom souzeni za to,že použili vůči pachatelům ,,nepřiměřený zákrok,,!Tak ať vláda uzákoní trest smrti a máme možnost legálně feťáky,opilce a jiné magory kteří zabíjejí naše děti a nevinné občany,ba i policisty potrestat!

Přidejte komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *


Můžete používat následující HTML značky: <a href=""> <em> <i> <strong> <b> <blockquote> <cite> <code> <strike> <br>

* Vkládaný komentář se musí vztahovat k danému článku. Komentáře obsahující SPAM nebo nesouvisející obsah budou smazány.