Rusko má prý něžně jadernou pampelišku

Ruská raketa s plochou dráhou letu s jadernou hlavicí, pampeliškaMusím říct, že svými názvy zbraní mě Rusko vždycky dostane. Po tulipánech, kopretinkách, hyacintech či jiřinkách a dalších „rostlinkách“ tu máme „pampelišku“.

A jak podle ruského portálu Optimist uvádí japonská televizní stanice NHK, je to údajně opravdová noční můra pro NATO i pro Japončíky [...]

Tato raketa s plochou dráhou letu a jadernou hlavicí nejen, že létá super nízko nad terénem, ale kdyby prý narazila na raketu PRO, tak „svlékne“ vnější teplou kůži, kterou předhodí pronásledovateli, zatímco „vnitřní kůži“ schladí na úroveň neviditelnosti pro určitou dobu, která by měla být dostačující, aby raketa unikla z dosahu interdikční rakety. Interdikční raketa (PRO) skočí na „tepelný špek“, zatímco pravá raketa s jadernou hlavicí má šanci zmizet.

To co ale vyděsilo Japonce nejvíc, má být skutečnost, že raketa je v případě pokusu o zničení schopná autodestrukce s výbuchem jaderné hlavice i v místě interdikce. A vzhledem k tomu, že země NATO byly „inteligentně“ přisunuty až k samým hranicím Ruska, dopad exploze bude vždy zcela jednoznačně na území zemí NATO. Nebo Japonska.

Takže, je-li tomu tak, můžeme poděkovat americkým šmejdům a české vládě – ono to vyjde tak zhruba nastejno.

Zdroj: www.isstras.eu

Věda a technika, Ze světa, , , , , ,
Přidejte komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *


Můžete používat následující HTML značky: <a href=""> <em> <i> <strong> <b> <blockquote> <cite> <code> <strike> <br>

* Vkládaný komentář se musí vztahovat k danému článku. Komentáře obsahující SPAM nebo nesouvisející obsah budou smazány.