Merkelová chce přitáhnout do Evropské unie 75 000 000 muslimů!

Válka v Jugoslávii, Bosna a Herzegovina, terorismus, USA/CIAJedná se o muslimy, kteří provádějí pravidelně genocidu Arménů a Kurdů, kteří otevřeně stojí proti legitimní syrské vládě a podporují finančně a zbraněmi islámské radikály! Německá kancléřka Merkelová slibuje vstup do EU Turkům!

Není to žádná kachna, nebo sranda, madam Merkelová chce „vyřešit“ utečeneckou krizi tak, že slibuje Turecku přijetí do Evropské unie, pokud pomůže s nynější uprchlickou vlnou ze Sýrie! [...]

Kancléřka zcela ignoruje fakt, že uprchlíci ze Sýrie převážně vůbec nejsou a také to, že místo jednoho, nebo dvou milionů imigrantů tímto způsobem vtáhne do Evropy rovnou 75 000 000 tureckých muslimů!

Nenechte se však mýlit, to by byl teprve začátek! Přes Turecko, které by bylo členem Evropské unie, by totiž do Evropy přicházelo spoustu dalších islamistů z dalších muslimských zemí! Co se týče samotných Turků, nejsou o nic lepší a přizpůsobivější, než jiní radikální muslimové odjinud!

Nedávno se turecký prezident vyjádřil o ateistech v podobném smyslu, jako ortodoxní sunnité v Saudské Arábii, tedy že každý ateista je vlastně terorista a tak se s nimi musí jednat! Takové lidi v počtu desítek a desítek milionů, chce „šílená Angela“ přitáhnout do Evropy?! Jak se tito Turci asi budou chovat k lidem, kteří budou z jejich pohledu bezvěrci, nebo jinověrci, tedy křesťané?!

Ať si Němci svou kancléřku a celou Evropskou unii strčí s prominutím někam! EU je stejně jenom „vyčůraným“ německým plánem B na ovládnutí Evropy, který byl vymyšlen poté, když jim to díky Rudé armádě nevyšlo v druhé světové válce silou!

Jedinou možnou alternativou jak zachránit naší zemi pro naše děti je vystoupení z EU a spojenectví s Ruskem a ostatními zeměmi které pořád ještě ctí tradiční rodinné a morální evropské hodnoty!

Autor: Ladislav Kašuka

Společnost, Ze světa, , , , , , , , ,
Přidejte komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *


Můžete používat následující HTML značky: <a href=""> <em> <i> <strong> <b> <blockquote> <cite> <code> <strike> <br>

* Vkládaný komentář se musí vztahovat k danému článku. Komentáře obsahující SPAM nebo nesouvisející obsah budou smazány.