Co mají společného Ukrajina, Jižní Osetie a Ruský „Noční Vlk“ zvaný Chirurg? Video + foto

Alexander Zaldostanov zvaný "Chirurg"Pokud se potvrdí informace zachycené na některých alternativních informačních webech, tak zanedlouho budou mít společného hodně.

Co se týká Jižní Osetie, tak ta údajně plánuje, spíše by se dalo říct spekuluje, že by dodala na východ Ukrajiny domobraně v Donbasu vojenskou techniku, kterou kdysi zabavila gruzínské armádě ve válečném konfliktu v roce 2008 [...]

Jaké množství techniky by bylo případně dodáno zatím není známo, jisté ale je, že Jihoosetinské „trofeje“ zahrnují starší gruzínské tanky T-72 modernizované západními firmami, a další vojenskou techniku.


Noční Vlci vstoupí do Slavjanského pluku

A nyní již k zmíněným Nočním Vlkům a k „Chirurgovi“, a co mají společného z ukrajinou. Tak především je nutno v první řadě vysvětlit kdo oni Ti „Noční Vlci“ vlastně jsou. Jedná se o největší ruský motorkářský klub, který má více než 5000 členů projevujíce se silně vlastenecky. Přítelem „Chirurga“ Alexandra Zaldostanova, velkého vlastence a vůdce Nočních Vlků není nikdo jiný než Ruský prezident Vladimír Putin.

Ruský motorkářský klub „Noční Vlci“ a prezident Vladimir Putin
Zdroj: http://expert.ru

A nyní se Alexander Zaldostanov „Chirurg“ objevil na internetu v krátkém videu, ve kterém oznámil zformování samostatného útočného praporu „Noční Vlci“, který bude součástí Slavjanského pluku, a podpoří tak východoukrajinskou domobranu v Donbasu.

Zdroj: annanews.newsfront | Foto 2: expert.ru

Války a konflikty, Ze světa, , , , , , , , ,
Přidejte komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *


Můžete používat následující HTML značky: <a href=""> <em> <i> <strong> <b> <blockquote> <cite> <code> <strike> <br>

* Vkládaný komentář se musí vztahovat k danému článku. Komentáře obsahující SPAM nebo nesouvisející obsah budou smazány.