Kdo řídil ruku vraha ruského velvyslance v Ankaře?!

Turecký policista z ochranky zastřelil v Ankaře při vernisáží ruského velvyslance Andreje KarlovaBylo by chybou automaticky předpokládat, že vrah ruského velvyslance Andreje Karlova byl osamělý vlk, nebo člen některé z radikálních islámských organizací bojujících v Sýrii. Stejně tak dobře mohlo jít o člověka pracujícího pro radikálního imáma Fethullaha Güllena, který žije v USA pod ochranou současné americké vlády a zatím ještě prezidenta Obamy.

Také by mohlo jít o akci amerických zpravodajských služeb, tedy o pokus rozhádat Putina s Erdoganem a zabránit tím politickému, vojenskému a ekonomickému sbližování Ruska s Tureckem [...]

Ať už to byla akce islamistů, imáma, nebo CIA, jedná se o podlou vraždu bezbranného starého člověka a akt terorismu, který si zaslouží důkladné prošetření a následně tvrdý a nekompromisní trest těch, kdo řídili ruku pouhých 22 let starého elitního tureckého policisty Mevlüta Merta Altintaşe! Stejně naštěstí uvažuje ruský prezident Vladimír Putin, který z tohoto zbabělého podlého útoku neviní Turecko jako takové, nýbrž chce nalézt toho, kdo za tímto incidentem opravdu stojí.

Fotogalerie z místa atentátu na ruského velvyslance Andreje Karlova

Celá akce tedy byla z pohledu těch, kteří tím chtěli docílit rozkolu mezi Tureckem a Ruskou federací úplně zbytečná, protože vrah svou střelbou docílil naprostého opaku! Rusko totiž nevede žádný hlupák a tak se nyní obě země naopak spojí ve společné snaze najít opravdové viníky této hrozné tragédie a docílit jejich tvrdého potrestání! Existuje dokonce naděje, že pokud se viníci skrývají v USA, budou po odchodu nynější vlády a prezidenta dostiženi spravedlností nového prezidenta USA Donalda Trumpa, který avizuje naprosto nový přístup k zahraniční politice a k vedení války s terorismem, než měl jeho neslavný předchůdce Barack Obama!

Závěrem bych rád popřál upřímnou soustrast pozůstalým a přátelům ruského velvyslance Andreje Karlova a také všem pozůstalým obětí odsouzeníhodného teroristického činu v Berlíně, kde jeden z radikálních islámských imigrantů, které tolik hájí kancléřka Merkelová, zabil na vánočním trhu 9 lidí a několik desítek jich zranil.

Autor: Ladislav Kašuka

Války a konflikty, Ze světa, , , , , , , , , ,
Přidejte komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *


Můžete používat následující HTML značky: <a href=""> <em> <i> <strong> <b> <blockquote> <cite> <code> <strike> <br>

* Vkládaný komentář se musí vztahovat k danému článku. Komentáře obsahující SPAM nebo nesouvisející obsah budou smazány.