Kdo stojí za prohlubující se krizí v ČR?

Finanční krize, financial crisisAby cizácké banky mohly páchat neokolonialistickou okupaci naší republiky, potřebují přesně ten typ obyvatelstva, kterým jsme, individualistické egoisty, nehledící doleva ani doprava, jdoucí za mamonem i za cenu destrukce vlastní země.

Ve vlastním trestním zákoníku nemáme definovanou lichvu, za císaře pána byla hranice 8% úroku, tak ji tito podnikatelé z ciziny (českou banku nemáme) u nás beztrestně páchají [...]

Navíc od kolaborantských politiků ČSSD, ODS, KDU-ČSL, TOP 09 dostaly ten nejhezčí dárek – soukromé inkasní agentury a exekutory s pravomocemi SS okupačních jednotek. Společně tvoří gigantickou mafii, rozleptávající ekonomiku republiky, která se zadlužila, aby dohnala v životní úrovni západ. Likvidují národ, který se díky svému morálnímu úpadku nedokáže bránit vlivům 2. světové ekonomické krize, která vypukla na konci roku 2008 a nyní se zmítáme v dluhových pastích.

23 let je naše republika rozkrádána, zaprodávána cizáckému kapitálu a bankám, říkají tomu otevřená ekonomika, ale ve skutečnosti šlo o kolaborantskou likvidaci vlastního průmyslu a zemědělství, navázání se na německou ekonomiku a nesmyslné, úmyslné opuštění východních trhů, tak abychom ztratili jakoukoli soběstačnost. Ti co to způsobili, dostali slušné úplatky. Dnes veškeré zisky z obchodní činnosti a průmyslu putují do zahraničí. Kolaboranti vytvořili legislativu tak děravou, že snad ani jediný zákon včetně ústavních není určený pro lid, nýbrž pro zloděje, lobbisty a kmotry. Ti ovládají prostředky k vymývání mozků široké veřejnosti, mají bohužel vliv i na jedinou veřejnoprávní Českou televizi.

Jak včera na Primě u Krause řekl profesor Švejnar, země střední a severní Evropy neprožívají tak hlubokou krizi jako my, ČR je nyní nejhorší ekonomikou celé Evropy a pokles může ještě trvat několik let. Prostě jsme se dokonale vytunelovali a k tomu jsme nyní dokonale exekuováni. Například živnostníci se již pět let zmítají v dluhových pastích, díky krizi mají třebas jen třetinové zisky, ale splátky úvěrů stále stejně vysoké jako před krizí.

Vlády této země nechtějí přimět soukromníky z ciziny, tedy zdejší banky k přispůsobení se stavu naší ekonomiky, tedy aby povolili dluhové pasti snížením měsíčních splátek lidem postiženým útlumem naší ekonomiky. Jaké jsou následky tohoto postoje vlády a bank? Od roku 2009 na 5 000 000 exekucí a na 10 000 sebevražd. Živnostníků, té páteře ekonomiky, bylo na 1 000 000 a zbývá jich tak sotva polovina. To zákonitě musí likvidovat naší ekonomiku, s polovinou páteře moc práce nenaděláte. Každý exekuovaný živnostník se stává zátěží státní pokladny. Ani ostatní pracující na tom nejsou dvakrát dobře a také je postupně sžírá exekutorsko bankovní mafie, jejíž nedílnou součástí jsou i zainteresovaní soudci.

V dětství nás učili vážit si toho, že jsme nemuseli prožít prvorepublikovou bídu, válku a zase bídu po ní. Já jako ročník 1970 nyní musím zbytek života prožít v bídě, díky současným kolaborantům. Máme spackané životy a i kdyby se stal zázrak a lidé by v těchto volbách nevolili ty, co toto vše způsobili, tj partajníky z ČSSD, ODS, TOP 09 a KDU -ČSL, stejně zbytek života strávíme napravováním republiky. Ale je jen měsíc do voleb a lidé neví, nechtějí vědět, nechápou, že politika je správou věcí veřejných.

Já osobně budu volit politickou stranu, která vznikla v roce 1990, nepodílela se na rozkradení a zaprodání země, její lídři nejsou zatýkáni pro korupci a zlodějny. Tato strana má sociální a demokratický program, má odborné zázemí, nevymýšlí program na poslední chvíli jako ty výše zmiňované strany, například zrušení trafik – mnohonásobně vyšších platů desetitisíců vyšších úředníků a šéfů státních podniků – navrhují ve svém programu stabilně. Ostatní strany dokonce vykrádají její volební program z roku 2010, protože chtějí opět oblbnout národ v předčasných volbách. Tak já nyní volím KSČM. Pro ČSSD jsem parazit, pro pravicové strany soustem jejich exekučních mafií.

Zdroj: exilovenoviny.cz

Z domova, , , , , , , , ,

Vaše komentáře:

  1. Josef Kadleček napsal:

    No, kocourku, ještě jsou tu Piráti… Ale jináč souhlas!

Přidejte komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *


Můžete používat následující HTML značky: <a href=""> <em> <i> <strong> <b> <blockquote> <cite> <code> <strike> <br>

* Vkládaný komentář se musí vztahovat k danému článku. Komentáře obsahující SPAM nebo nesouvisející obsah budou smazány.