Informační manipulace

Manipulace veřejnosti masmédiiMédia, tedy ta masová, už pěknou řadu let nejsou zdrojem, který by objektivně přinášel informace o světovém dění. Jsem si téměř jistý, že už desítky let slouží k účelům, kterými s námi vlády, korporace a banky manipulují.

Jde jim to velmi snadno. Nejdřív je potřeba vytvořit si otroky systému, neboli ovce. A ovčané, to jsme v současné době my. Iluze bezpečí a svobody je nám ponechána, abychom příliš nezlobili… můžeme nadávat na kamerový systém, ale jakou máme reálnou šanci se ho zbavit? [...]

Půjdem v noci v maskách a začneme jednotlivé přístroje ničit? Nebo si raději zapneme televizi hned poté, co jsme se vrátili z hospody, kde jsme s podobně „extrémistickýma“ kamarádama nadávali na systém sledování velkým bratrem? Televize, to je jeden z nejdůležitějších nástrojů vládnoucích elit, jak si udržet poslušné stádo.

Perou to do nás, už ne pouze na primární úrovni zrakového kontaktu, ale také podprahově. Všimněte si těch reklam, tohle odráží tužby národa? Tak to jsme pěkně v prd..i! Uprostřed hokeje je první, velmi hlasitou reklamou ta na nějakou viagru. Pak přichází na řadu prostata, případně nějaká ta „výhodná“ půjčka, prací prášek, vložky, plínky a to všechno je strategicky prokládáno agresivními nabídkami peněz, luxusních aut, dovolených a možnostmi, jak skvěle vylepšit prsa, kůži, oči a naprat do sebe ještě více chemie. A pak doplňky stravy, miliony čínských šmejdů, které se úplně zbytečně vyrábějí a převážejí ohromnými loděmi přes půl světa, aby se tady jimi narvaly krámy, než se vyhodí.

V mediálním kolotoči stupidních a často velmi nebezpečných reklam na ropné produkty zabalené do voňavého papíru se střídají nekonečné seriály plné smutku, zrad a zla, které mají inspirovat ubohé stádečko – mnohem lepší pro systém přece je, pokud ovčané řeší vlastní problémy, starosti a životní prohry, protože nemají potom čas se zaobírat situací kolem sebe. Ostatně generace našich rodičů se nemohla duchovně rozvíjet proto, že měli plnou hlavu základních svobod. Nesvobodný národ nebude mluvit o duchovnu, volných energiích, kontaktu s jinými civilizacemi, lečivých rostlinách, vědomí lidstva, skvělých účincích vody, přírodních lécích na rakoviny a podobně… Chyceni v systému bude rád za ohlodanou kost a ještě za ní děkovat. S hlavní přitisknutou k hlavě.

Pak jsou tu tzv. reality show, tedy pořady, ve kterých se různě ujetí lidé (je to výběr) nechají dobrovolně zavřít do nějaké luxusní klece, aby se tam mohli k sobě hnusně chovat. A ovčané tam venku to sledují a baví se. Smějou se, až jim praskaj knoflíky na džínách, přežraní chipsama. A o to přece jde – chléb a hry. V touze velkých řetězců po zisku dostáváme pod nos mrtvé maso nakládané do octa, uměle vyhnanou zeleninu ze zahrady Evropy ve Španělsku, uzeniny s obsahem moučky, chemicky obarvené lososy a energy drinky, proti nimž je jed na krysy v podstatě pochoutka. Jen to dobře dávkovat. Chléb bychom tedy měly, a co hry?

Je jich přece spousta a ještě k tomu tak povznášejících a rozvíjejích myšlení – třeba svlékání holky přes telefon, napětí, sex, vzrušení, kluby, které uspokojí i ty nejzvrhlejší touhy, co se v našich prostých myslích rodí, reality show, zpívací show s humorem dávno překračujícím hranice trapnosti… Je toho určitě víc, jenž já TV nemám a proto nevím, co se tam ještě všechno dá nám ovčanům nabídnout.

Důležité je také omezit informovanost národa, který chcete dostat pod kontrolu. Proto se na nás ze zpráv valí tuny naprosto nepodstatných a zbytečných informací – kde koho co zabilo, jak paní vypěstovala velkou kedlubnu, jak naboural autobus atd. Takové věci se rozebírají až nechutně detailně. A důležité informace, ty, které ovlivňují celosvětový vývoj? Jen a pouze propagandistické kecy schválené fašistickou Amerikou nebo představiteli západní Evropy.

Pokud se mluví o válkách, jsou USA za ty správňáky (něco jako Clark Kent s duší skauta, co pomáhá důchudkyni přejít avenue v NY), kdežto druhá strana je vždy špatná a je potřeba ji naučit, předělat jna „vyspělý“ (policejní) stát. Ale – byl opravdu Kadáfí zm.d? Nebo jen nechtěl sklonit hlavu a pomáhat USA financovat jejich neúnosné výdaje na zbrojení svou ropou? Příkladů je mnoho, proč se třeba nikde nemluví o tiché revoluci, která proběhla tuším v březnu na Islandu? Protože to se vládnoucímu systému nehodí! Takových témat jsou mraky, o tom, kolik denně vykácí pralesa se také ze zpráv nedozvíme. Stejně tak se ani nedozvíme, jak to opravdu bylo s 11. zářím. A ovčané možná stále věří, že šlo o teroristický útok.

Informace, které přenášejí masmédia, nestojí za nic. Už šest let nemám televizi a jsem si jistý, že už ji nikdy ani mít nebudu. Internet je posledním svobodným médiem, které nám zbývá a už teď se množí snahy o jeho omezení. Je potřeba naistalovat více kamerových systémů a hlavně omezit googl – ten sráč totiž umožní přístup k informacím, ale cílem systému není vzdělaný a prosperující národ, ale naopak upevnění moci a postupné úplné ovládnutí. Ostatně, Orwell to napsal už dávno. Možná jsme se jeho vizi ještě před pár lety smáli, ale podívejte se teď na svět kolem sebe… Mrazí mě z toho záda!

Strach je součást plánu manipulace – David Icke už dávno brilantně popsal teorii, podle které USA (a další) obsazují cizí území. Snadno si najdete jeho video, kte popisuje plán jménem Problem-Reaction-Solution. Zejména v první fázi je základním nástrojem vlád a vládnoucích elit vyvolání strachu. Nejen v cizím, ale zejména ve vlastním národě ovčanů. „Podívejte se, jak to vypadá v Iráku, to je hrozné, takhle se k sobě chovají – zinscenovaná scéna pouličního násilí, znásilňování atd. (natočená třeba v Egyptě, to je jedno) – to přece musíme zastavit. Jsme světová velmoc a ukážeme těm bezbožcům, že držíme v ruce meč spravedlnosti.“ Reakce na sebe nenechá dlouho čekat a v kongresu se vždycky najdou nějaký stamiliony na vojenskou kampaň, zejména když všichni dávno vědí, že odměnou bude nejen posílení vlivu (moci) v danném regionu, ale také ROPA. Navrhneme řešení těm loutkám v NATO, potřebujeme to posvětit, aby to před další směšnou organizací, tedy OSN, vypadalo strašně humálně, možná i lehce bohulibě.

V tomhle dneska žijeme? V USA vás můžou v současný době kdykoliv na ulici zatknout na základě podezření z terorismu. Nic víc nepotřebují, mohou vás zatknout, zavřít, mučit, zabít, i když jste neudělali vůbec nic. A nejen to, nedělají to policajti, ale armáda!!! Militarizovaní zabíječi, placení vládou. Řetezy za oceánem se utahují, centrální kontrola sílí a celý, už od začátku prohnilý americký sen leží v troskách a vlastních zvratkách.

A televize, nástroj manipulace, dál vesele svítí do vašich obýváků a svou omamnou namodralou září zprostředkovává informace o světové pohodě, demokracii a posilování lidských práv. V tu chvíli se v Senegalu sekají dětem ruce, v Čečensku veřejně znásilňují ženy, v Libii se kamenují a v Sýrii vede brutální, občanská bratrovražedná válka, o níž jejímž smyslu pochybujeme všichni. A Dallajláma, ten se furt nemůže vrátit do Tibetu… A my si otevřeme levný pivo, žereme brambůrky a hltáme kýčovité seriály, komedie a ulhané zprávy, abychom si v pohodlné iluzi dál odžívali den za dnem z našeho prázdného života. Sorry, ale tohle dělat nebudu…

Co tedy ku..a dělat? Taky se mi nechce věřit všem těm konspiračním teoriím, ale mám věřit druhé straně? Těm politickejm kreaturám, které akorát šíří závist mezi lidmi? Čemu mám věřit? Tomu, co VIDÍM, ale také tomu, co CÍTÍM. Všichni máme intuici, rozum, cit a vnitřní vedení. Mnoho talentů, inspirace, jedinečnosti, každý je vyjímečný, neexistuje nikdo, komu by se měla přát smrt, neexistuje žádná nespravedlnost, jen stav, který jsme otupěním kolektivnho vědomí a propadem do 3D způsobili my jako duše v lidském těle už před desetitisíci lety.

Co budeme dělat? Šířit informace, narušovat systém. My jsme většina – i ti, kteří oblečení v uniformách mlátí protestující v ulicích jsou jen lidé. Slouží hloupému, zákeřnému a velmi zkaženému systému, ale jen proto, že si to neuvědomují (a chtějí prachy a opět tu iluzi bezpečí). Ale velké změny na úrovni vědomí lidska i planety už dávno začaly. Pevně věřím, že jsme v kontaktu s planetou Zemí, její energetická mřížka je probuzená a v pohybu (ač se jí podle všeho snažily vlády už zničit – viz francouzské jaderné pokusy v tichomoří) a vyspělejší civilizace, sledující tohle naše malé divadlo, nám už teď pomáhají. Věřím, mám víru, naději a sílu, abych svou části přispěl k tomu, aby se váhy překlopily směrem k dobru. Nenechte se ovládat, buďte sami sebou, pomáhejte šířit důležité informace, zkoumejte, kde je pravda, neuvízněte ve špinavé stoce televizní manipulace.

Zdroj: shatsu.cz

Společnost, , , , ,
Přidejte komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *


Můžete používat následující HTML značky: <a href=""> <em> <i> <strong> <b> <blockquote> <cite> <code> <strike> <br>

* Vkládaný komentář se musí vztahovat k danému článku. Komentáře obsahující SPAM nebo nesouvisející obsah budou smazány.