F.R.Čech o korupci a tunelech – Video

František Ringo Čech o politické korupci a tunelech v roce 1996-1997Ringo neví, že je zapnutá kamera a od srdce, pravdivě a sympaticky nadává na poměry v parlamentu, ODS a ve společnosti, jak je poznal jako poslanec za sociální demokracii v letech 1996 až 1998. Takhle to vypadalo v roce 1997!
Jak to asi VYPADÁ DNES!
Video s Františkem Ringo Čechem se objevilo na YouTube 25.2.2011. Podle autora filmu, režiséra Igora Chauna, jde o náhodně objevený archivní záznam, který neplánovaně vznikl během natáčení dokumentu o Miki Volkovi [...]

Zdroj: jezevec-mrzout.pise.cz | youtube.com

Z domova, , ,

Vaše komentáře:

  1. Jiří Wolf napsal:

    Ringo,ty vole !!
    Buďme šťastní, že v ČSSD a vládě je Sralbotka. Jedině on a jeho €urohujeři jim to mohou posrat !! Ty neznáš dějepis ?? Ty nevíš, že spojenci byli rádi, že proti nim válčí A.H. Vždyť on prosral Německu válku. Kdyby to vedli generálové, kdo ví, jak by to dopadlo !! Děkuj Bohu, že to šéfuje Sralbotka a Služební pívo a €uohujeři. Jen ti, to mohou posrat. Ještě 3x se Sralbotka posere před Angelikou, 3x před Bruselem, 3x něco v Němcku bouchne (ale fest) a má to Babiš doma.
    Měl se fajn a nežer cukry. Hlavně mono a di sacharidy. Cpi se ovarem a masem, Tam je glykemický index malý. Tuk má GI nula (nula). Čili bůček má nula !!Celé zlo dělá glukóza a ta svině frukoza. A maltóza (v pivu), víš kolik má pivo glykemický index ? Třeba 110 !! Víš co to je ? Hrůza. Víc jak čistá glukoza. A řepný cukr ? 1x glukóza a 1x fruktoza. To už je lepší laktóza /mléko), pokud se neposereš (chybí ti enzim galaktoza).Indiáni ho nemají bvůbec, negři málo). Ale spermatu mají až moc.
    J.

Přidejte komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *


Můžete používat následující HTML značky: <a href=""> <em> <i> <strong> <b> <blockquote> <cite> <code> <strike> <br>

* Vkládaný komentář se musí vztahovat k danému článku. Komentáře obsahující SPAM nebo nesouvisející obsah budou smazány.