Hanobení Kaddáfího vystavil syrský aktivista na youtube

Hanobení Muammara Kaddáfího libyjskými rebelyRadmila Zemanová-Kopecká – Devět měsíců po vraždě libyjského lídra Muammara Kaddáfí, bylo zveřejněno další šokující video, ukazující, jak si muslimští povstalci, v naprostém rozporu s Koránem, doslova vychutnávají hanobení Kaddáfího těla. S úsměvy a chechtáním zacházejí s mrtvým „diktátorem“, jako s loutkou břichomluvce.
Skandální video se rozlétlo po youtube síti poté, co jeden ze syrských aktivistů Sami al Hamvi, uveřejnil odkaz na toto video ve svém twitteru. Údajně chce vyděsit syrského prezidenta Bašára Asáda. „Jak uvádí, někdo musí ukázat tento videozáznam Asádovi, aby věděl, jak dopadne,“ upřesňuje The Huffington Post [...]

Korán nedovoluje takové zacházení s mrtvým tělem jiného muslima

Na minutovém záznamu, jehož pravost zatím nebylo možné ověřit, jsou zřejmě zaznamenány události z 20. října 2011, kdy byl Kaddáfí povstaleckými vojsky zajat a zavražděn.
Dav mladých lidí haleká vedle auta, v němž leží zkrvavené tělo člověka velmi podobného Kaddáfímu.
Jeden z povstalců chytil hlavu mrtvého muže a začal s ní manipulovat jako s loutkou a doprovázel svůj čin posměšky. Někteří z přítomných to zaznamenávali na mobilní telefony.

Nechtěl obchodovat se Západem, stal se „tyranem“

Hanobení mrtvých je odsuzováno všemi velkými náboženstvími a kulty. Pravidla islámu dodržovala i Libye za Kaddáfího. Byla to jedna z nejbohatších zemí Afriky za dob Kaddáfího. Tyran diktátor sre z něj stal v okamžiku, kdy se rozhodl uzavřít ropné smlouvy s Čínou, místo toho, aby obnovil smlouvy s Francií a USA.

U Kaddáfího byla vždy jistota, že nebude napadat sousední země, protože za celou dobu své „tyranovlády“, to nikdy nedělal. Co udělají „vítězové a stoupenci demokracie“ je snad, možná, ve hvězdách. Už není žádným tajemstvím, že do těchto hord se začleňovali teroristé z Al-Kaidy, před čímž nejednou varoval Izrael.

Toto jsou naši spojenci? Tak tedy díky za Arabské jaro

Ale už sama představa, že jedinci na videu jsou spojenci USA a Evropy, tedy nás, nahání po pravdě husí kůži. Vždyť nectí-li zákony vlastního náboženství…, tak co tedy?

Zdroj: iustitiavera.eu

Války a konflikty, Ze světa, , , , , , , ,
Přidejte komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *


Můžete používat následující HTML značky: <a href=""> <em> <i> <strong> <b> <blockquote> <cite> <code> <strike> <br>

* Vkládaný komentář se musí vztahovat k danému článku. Komentáře obsahující SPAM nebo nesouvisející obsah budou smazány.